SOMMERREJSEN AF CECILIA WESTERBERG


Ny artist book
Artist book ISBN 978-87-7669-051-9
Forlag: hurricane publishing
Pris kr. 900 oplag 20 stk.


Udkommer den 14. juni 2012
Se bogen her

 

Om bogen

Cecilia Westerberg udgiver en ny nummereret og signeret artist book med titlen Sommerrejsen-Cecilia Westerberg - i et eksklusivt oplag på 20. Bogen er en "rullebog", som består af en 170 cm lang og 10 cm høj frisetegning med lysægte inkjet print på håndlavet japan papir og rullet op på en speciel skåret træ stok.

Bogen består af sorte streg tegninger baseret på en vandre tur i naturen omkring Viborg, hvor Westerberg og hendes kunstner kollegaer tog ud for at finde inspiration til udstillingen Sommerrejsen på Skovgaard Museet. 

Originaltegningerne kan ses på udstillingen Sommerrejsen på Skovgaard Museet frem til 15 juli 2012. På udstillingen viser Westerberg også andre tegninger og fotografiske collager, samt en videoprojektion. Hendes værker går i dialog med P.C. Skovgaards landskabs- og portrætbilleder og skaber en unik dialog mellem fortid og nutid.

Westerbergs nye artist book sælges på Skovgaard Museet og i andre udvalgte museumsbutikker samt i butikker med fokus på bog-kunst såsom CMYCK Kld. og Møllegade Boghandel og Kunstforenigen Gl. Strands boghandel i København.

Bogen kan købes og bestilles hos:
Mail cwesterberg@yahoo.com
www.hurricane-publishing.com

Online hos:
http://www.kopenhagenshop.dk/cecilia_westerberg__sommerrejsen-p-394.html
www.multipel.nu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar